KNX Programmeerservice

Ondersteuning

Indien u zelf niet voldoende kennis in huis heeft om de KNX componenten eigenhandig te programmeren of de tijd ontbreekt omdat u zelf druk bent met andere zaken dan kan KNX groothandel u daarbij ontzorgen. Onze KNX programmeerservice voorziet o.a. in programmering op locatie door een KNX professional of een zgn. Plug & Play programmering wat inhoudt dat u de componenten alleen nog maar hoeft te installeren. Na het aansluiten functioneert de installatie dan ook direct zoals vooraf met u besproken is, een hele zorg minder!


Software

Voor de programmering maken we gebruik van de laatst nieuwe versie ETS software. Maar ook oudere projecten gemaakt in eerdere versies van de ETS software zoals ETS2, ETS3, ETS4 of ETS5 zijn geen enkel probleem voor onze ervaren KNX programmeurs.

Service

Het uitlezen of loggen van een KNX installatie behoren ook tot de mogelijkheden. Onze KNX professionals beschikken over apparatuur waarmee (gedurende langere tijd) een logbestand van de installatie kan worden gemaakt. Ook is het mogelijk een bestaand KNX project uit te lezen en zo (gedeeltelijk) te reconstrueren als de project software bijvoorbeeld niet meer beschikbaar is. Vraag hiervoor naar de (on)mogelijkheden.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.
Met vriendelijke groet,

KNX groothandel