KNX groothandel app

KNX groothandel app Gebruik deze website als app

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is onze website geschikt gemaakt voor gebruik op alle platformen zoals Windows, Apple IOS, Mac en Android. Op deze pagina treft u de juiste instellingen per platform aan om onze website als app te gebruiken. Door gebruik te maken van deze mogelijkheid kunt u voortaan met één klik KNX groothandel bezoeken zonder eerst de webbrowser te moeten openen en de juiste url in te voeren.

AppleApple

Apple IOS:
Open de website https://knxgroothandel.nl en klik op het icoontje voor delen (vierkant met pijltje naar buiten). Kies voor 'Zet op beginscherm' en vervolgens voor 'Voeg toe'. Er wordt nu een app iccontje toegevoegd met het KNX groothandel logo aan uw smartphone of tablet. Voortaan kunt u nu eenvoudig onze website in fullscreen bezoeken door op dit icoontje te klikken.


Safari (Mac):
Ga naar Safari en open de website https://knxgroothandel.nl en sleep de url vanuit de adresbalk naar het bureaublad van je Mac. De snelkoppeling wordt gemaakt en toegevoegd aan je bureaublad.

 

AndroidAndroid

Android:
Open de website https://knxgroothandel.nl en klik rechtsboven in je scherm op de drie puntjes. kies vervolgens voor de optie 'Toevoegen aan startscherm'. Er wordt nu een app iccontje toegevoegd met het KNX groothandel logo aan uw smartphone. Voortaan kunt u nu eenvoudig onze website bezoeken door op dit icoontje te klikken.

 

WindowsWindows

Microsoft Edge:
Open de website https://knxgroothandel.nl en klik rechtsboven in je scherm op de drie puntjes. Klik vervolgens in het menu op 'Apps' en kies 'Deze site installeren als een app'. Er verschijnt nu een popup venster, klik op 'Installeren'. De app wordt nu toegevoegd aan uw systeem en tevens ook geopend. Via het menu start (Windos icoontje) of de zoekfunctie (vergrootglas) is de app nu terug te vinden als KNX groothandel. Door met de rechtermuisknop op de app te gaan staan kunt u er voor kiezen om deze toe te voegen aan het menu start of vast te maken aan de taakbalk zodat u deze eenvoudig en snel kunt openen.

Om de app toe te voegen aan je bureaublad klik je met de rechtermuisknop op de app en kies vervolgens voor 'Bestandslocatie openen'. In het venster wat nu wordt getoond klik je vervolgens met de rechtermuisknop op het KNX groothandel icon en kies je voor 'Kopiëren naar' en vervolgens voor 'Bureaublad (snelkoppeling maken)'.

Internet Explorer:
Open de website https://knxgroothandel.nl en klik met de rechtermuisknop ergens op een wit gedeelte van de website. Klik vervolgens in de popup die wordt getoond voor 'Snelkoppeling maken'. Kies vervolgens voor 'Ja' in het popup venster wat wordt getoond. De snelkoppeling wordt gemaakt en toegevoegd aan je bureaublad.

Mozilla Firefox:
Open de website https://knxgroothandel.nl en klik op het pictogram links van de adresbalk (daar waar https://knxgroothandel.nl/ zichtbaar is). Sleep, terwijl u de muisknop ingedrukt houdt, de muisaanwijzer naar het bureaublad en laat de muisknop vervolgens los. De snelkoppeling wordt gemaakt en toegevoegd aan je bureaublad.

Google Chrome: (beschikbaar voor meerdere platformen)
Open de website https://knxgroothandel.nl en klik rechtsboven in je scherm op de drie puntjes. Klik vervolgens in het menu op 'Meer hulpprogramma's' en kies 'Snelle link maken'. Klik vervolgens op 'Maken'. De snelkoppeling wordt gemaakt en toegevoegd aan je bureaublad.