Doorbird Intercom D2101FV RVS - 1 beldrukker en Ekey vingerscanner - VAN €787,68 VOOR €590,76

€ 714,82 € 590,76
In voorraad
KNX programmeerservice

Beschikt u niet over de expertise om zelf uw KNX installatie te programmeren? We brengen u graag in contact met één van onze KNX professionals.

 
Hulp nodig?

Kunt u het niet vinden, wenst u advies over de juiste toepassing of bent u op zoek naar een alternatief product? Wij helpen u graag.

 
Gegevens

Doorbird D2101FV EKEY - RVS

LET OP Ekey vingerscanner niet inbegrepen!
U dient deze apart mee te bestellen. U heeft de keuze uit een FS uitvoering geschikt voor gebruik met Ekey relaismodule of een FSX uitvoering geschikt voor directe aansluiting op een Wiser for KNX of spaceLYnk module. Kijk hiervoor onderaan deze pagina bij 'verwante producten'.

Doorbird met ingebouwde Ekey fingerprint scanner. Naast de basis Doorbird functies beschikt deze uitvoering over een Ekey vingerafdruk scanner welke gebruikt kan worden om vingers te scannen en zo toegang te verlenen tot het gebouw (stand alone oplossing) of bijv. KNX functies uit te voeren (KNX vereist).

Doorbird intercom is de ideale oplossing voor privéwoningen, appartementen en zakelijk gebruik. Met deze intercom mist u geen bezoek meer. Eenvoudig in gebruik in combinatie met de gratis Android en IOS app en daarnaast te integreren binnen een SIP telefonie en/of KNX installatie.

Doorbird voorziet ook in een API waardoor het mogelijk is om te integreren met uw KNX installatie. Diverse functies zoals notificaties van de drukknop bediening of van de ingebouwde bewegingsmelder kunnen worden vertaald naar KNX groepsadressen. Ook is het mogelijk het beeld van de camera als ip camera stream te integreren binnen uw visualisering. Verder is het ook mogelijk om de deuropenerfunctie aan te roepen vanuit uw KNX installatie.

Om de Doorbird functies te gebruiken in combinatie met uw KNX installatie is een IP koppeling met bijvoorbeeld de Wiser for KNX mogelijk. Daarnaast zijn er inmiddels diverse producten op de markt waarbij Doorbird ook volledig geïntegreerd kan worden zoals bijvoorbeeld bij de Bab-tec App module of xxter visualiseringserver. Een actueel overzicht van alle mogelijke koppelingen treft u hier aan.

Overal ter wereld over bedraad netwerk (PoE), wifi, 3G of 4G maakt de Doorbird automatisch verbinding zonder moeilijke port forwarding of verplicht gebruik te maken van een sip server. U sluit de Doorbird aan op uw netwerk, meld de app aan en u bent klaar voor gebruik. De voeding wordt verzorgd door de meegeleverde adapter of via Power over Ethernet.

• Behuizing: IP65
• Drukknoppen: kunststof verlicht
• Voeding Doorbird: PoE of 15VDC via externe voeding (niet meegeleverd, apart bij te bestellen)
• Aansluitingen Doorbird: Voeding, 2x relais + aansluiting drukknop voor deuropener, Netwerk
• Voeding Ekey: 8-24VDC
• Aansluitingen Ekey: RS485
• Afmetingen: 313 x 131 x 48,75 mm (HxBxD)
• Camera: HDTV 720P
• Lens: Ultra wide-angle; 180° diagonaal, 140° horizontaal, 100° verticaal
• Lichtsensor: nachtzicht (infrarood)
• Audio: Speaker en microfoon
• Netwerk: Ethernet RJ45
• Bewegingsmelder: radiofrequent
• Draadloze module: RFID

Let op: Wordt geleverd zonder inbouwdoos.
Inbouwdoos en opbouwdoos zijn optioneel verkrijgbaar.

Dit product vervangt de: 423868540

Meer informatie
Meer informatie
Info Betreft een nieuwe product wat teveel is ingekocht.
Momenteel nog 2 stuks voorradig.
Nu met 25% korting verkrijgbaar.
Artikelnummer 423869813
Typenummer D2101FV
EAN code 4260423869813
Protocol PoE
Kleur Edelstaal
Merk Doorbird
Afwerking Metaal
Levering In voorraad
Fabrikant website https://doorbird.com/