Over ons

Het ontstaan

KNX groothandel is onderdeel van KNX groep B.V. en ontstaan uit een paar enthousiaste KNX gebruikers die tijdens hun jarenlange gebruik van KNX componenten steeds tegen hetzelfde probleem aanliepen. Namelijk dat ze nooit op één plek al hun KNX artikelen aan konden kopen en daarnaast ook nooit eenvoudig konden beschikken over de juiste KNX informatie zoals de juiste software was een groot gemis. Een logisch gevolg was dan ook een groothandel te starten die dit alles wel mogelijk maakt. Met het oprichten van KNX groothandel is dit dan ook een feit geworden.

Onze diensten

Als merkonafhankelijke KNX groothandel voorzien wij in de levering van vrijwel alle merken KNX componenten. Via onze groothandelswebsite bieden we een aantal van deze merken aan maar ook de overige merken welke niet op de website vermeld staan zijn nagenoeg allemaal leverbaar. Door contact met ons op te nemen zullen wij u informeren over de prijs en levertijd van deze merken.


Onze service

Naast de levering van KNX componenten voorziet KNX groothandel als onderdeel van KNX groep B.V. ook in advisering en programmering. Heeft u een vraag, weet u niet goed hoe u het project aan moet vliegen of welke producten u het beste kunt toepassen? Neem dan contact met ons op zodat we u een voorstel kunnen doen. Ook als u een calculatie moet maken maar niet goed weet welke componenten toe te passen en wat de prijzen er van zijn kunt u een beroep op ons doen.

Met vriendelijke groet,

KNX groothandel