Over ons

Het ontstaan

KNX groothandel is ontstaan uit een paar enthousiaste KNX gebruikers die tijdens hun jarenlange gebruik van KNX componenten steeds tegen hetzelfde probleem aanliepen. Namelijk dat ze nooit op één plek al hun KNX artikelen aan konden kopen en daarnaast ook nooit eenvoudig konden beschikken over de juiste (product)informatie was een groot gemis. Een logisch gevolg was dan ook een groothandel te starten die dit alles wel mogelijk maakt. Met het oprichten van KNX groothandel, inmiddels alweer 10 jaar geleden, is dit dan ook een feit geworden.

Onze diensten

Als merkonafhankelijke KNX groothandel voorzien wij in de levering van vrijwel alle merken KNX componenten. Via onze groothandelswebsite bieden we tal van deze merken aan maar ook de overige merken welke niet op de website vermeld staan zijn nagenoeg allemaal leverbaar. Door contact met ons op te nemen zullen wij u informeren over de prijs en levertijd van deze merken.
Alle meestvoorkomende artikelen trachten we  uit voorraad te leveren en daarnaast ook zo spoedig mogelijk, via een pakketdienst of eigen bezorging bij onze klanten te leveren.


Onze service

Naast de levering van KNX componenten voorziet KNX groothandel ook in advisering en een programmering. Heeft u een vraag, weet u niet goed hoe u het project aan moet vliegen of welke producten u het beste kunt toepassen? Neem dan contact met ons op zodat we u een voorstel kunnen doen of in contact kunnen brengen met bijv. een freelance KNX programmeur. Ook als u een calculatie moet maken maar niet goed weet welke componenten toe te passen en wat de prijzen er van zijn kunt u een beroep op ons doen.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel van onze onderneming. Zo zijn we steeds bezig om verder te 'vergroenen'. De minder zichtbare kant voor onze klanten zijn de aanpassingen die we hiervoor hebben gedaan aan ons bedrijfspand zoals totale vervanging naar ledverlichting, het plaatsen van PV-panelen om zelfvoorzienend te zijn en het vernieuwen van de klimaatinstallatie naar een energiezuinigere uitvoering. Uiteraard wordt dit alles aangestuurd en gemonitord door KNX. Eerder hebben we ook al de overstap gemaakt naar volledig papieren verpakkingen van onze pakketten. Zo heeft de PVC verpakkingstape plaatsgemaakt voor een papieren variant. En onlangs hebben we het wagenpark ook aangepakt waardoor we nu deels elektrisch rijden en voor de bezorging overgestapt zijn van een Euro 4 naar een Euro 6 transportbus.Met vriendelijke groet,

KNX groothandel