Pairot met KNX protocol - Maandaanbieding van €495,00 voor €349,00

€ 422,29 € 349,00
In voorraad
  • Gratis bezorging in Nederland en België
KNX programmeerservice

Beschikt u niet over de expertise om zelf uw KNX installatie te programmeren? We brengen u graag in contact met één van onze KNX professionals.

 
Hulp nodig?

Kunt u het niet vinden, wenst u advies over de juiste toepassing of bent u op zoek naar een alternatief product? Wij helpen u graag.

 
Gegevens

Maandaanbieding: De gehele maand mei van €495,00 voor €349,00

Pairot spraakbesturing voor KNX
Met de Pairot maakt u de KNX-installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. De Pairot fungeert als bridge en zorgt ervoor dat u met een Apple apparaat, Amazon Echo en Google Home de componenten in huis kunt bedienen en de status kunt bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat aan te sturen. 

Eenvoudig in gebruik te stellen
De Pairot is zeer eenvoudig in bedrijf te nemen. In de online omgeving van Mijn xxter is het mogelijk om op 3 intuïtieve het KNX-project uit ETS te importeren. 

  • Handmatige toewijzing
  • Door middel van ETS Functions (zie http://bit.ly/ETSFunctions)
  • Door het toewijzen van middengroepen aan functies

Door het koppelen van middengroepen aan de functies Door het koppelen van middengroepen aan de componenten Schakelen, Dimmen en Zonwering worden deze, en de in ETS gebruikte gebouw structuur, automatisch aan het Pairot project toegevoegd. 
Heeft u al een xxter (link) in het project? Dan kunnen de gegevens hieruit met één druk op de knop worden overgenomen naar het Pairot project.

Uit dit KNX-project kunnen op deze manier de relevantie actoren worden overgenomen in een Pairot project en worden ingeladen op het Pairot apparaat. Het in bedrijf nemen van de unit wordt eenvoudig gedaan met de Pairot app. Het Pairot apparaat is beschikbaar als DIN-rail module van 4 TE breed en wordt in de woning aangesloten op het netwerk, de KNX-bus en op een 5-36 VDC voeding. Nadat het Pairot project op het apparaat is ingeladen kan het direct worden gekoppeld met HomeKit, Google Home of Amazon Alexa en worden gebruikt.

Ondersteunde componenten
Welke mogelijkheden u heeft hangt er vanaf of u Apple Homekit, Amazon Alexa of Google Assistant wilt gebruiken. Met HomeKit heeft u de keuze uit verschillende apps, zoals de Woning-app van Apple, om uw woning te visualiseren. Met HomeKit kunt u via de stemassistent Siri uw woning bedienen op de iPad, iPhone, Apple watch, AppleTV en de HomePod. Heeft u een Amazon Echo of Google Home, dan kunt met Alexa of Google Assistant via stembediening uw woning bedienen. Alexa en Google Home zijn op dit moment nog maar beschikbaar in enkele talen en ondersteunen een bescheiden set aan componenten. Wanneer Amazon en Google de functionaliteiten uitbreiden, zal de Pairot hier snel op aansluiten met een gratis firmware update. Klik hier om te kijken welke elementen op dit moment worden ondersteund. Op verzoek van Apple kunnen er maximaal 150 componenten worden gekoppeld aan één Pairot en mag de Pairot alleen in woningen worden toegepast.

Gebruik Pairot
De Pairot is gecertificeerd voor KNX, Apple Homekit, Amazon Alexa en Google Home. Hierdoor kunnen de 4 protocollen door elkaar gebruikt worden met spraakbesturing én om te bedienen en visualiseren via de bijbehorende apps (indien beschikbaar).

Technische specificaties:
• Formaat (lxbxh) 90x72x60mm
• Dinrail 4TE
• Gewicht: 100g
• Voeding: 5-36VDC (niet meegeleverd)
• Stroomverbruik: 1Watt (gem.)
• Koeling: passief

Toebehoren:
Installatiehandleiding
Gebruikershandleiding
• Configuratie app: Klik hier

Dit artikel vervangd: CBHKXP

Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer XP04C
EAN code 8719689049010
Protocol KNX
Merk xxter
Levering In voorraad
Fabrikant website https://www.xxter.com/pairot/