Pairot met KNX protocol + directe busverbinding dinrail

€ 598,95 € 495,00
In voorraad
  • Gratis bezorging in Nederland en België
KNX programmeerservice

Beschikt u niet over de expertise om zelf uw KNX installatie te programmeren? We brengen u graag in contact met één van onze KNX professionals.

 
Hulp nodig?

Kunt u het niet vinden, wenst u advies over de juiste toepassing of bent u op zoek naar een alternatief product? Wij helpen u graag.

 
Aanbieding
  • Van € 76,47 Nu voor slechts € 72,65

  • Mean Well KNX voeding 640mADe start voor ieder project!
Gegevens
Pairot spraakbesturing voor KNX
Met de Pairot maakt u de KNX-installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. De Pairot fungeert als bridge en zorgt ervoor dat u met een Apple apparaat, Amazon Echo en Google Home de componenten in huis kunt bedienen en de status kunt bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat aan te sturen. Welke mogelijkheden u heeft hangt er vanaf of u Apple Homekit, Amazon Alexa of Google Assistant wilt gebruiken.

Eenvoudig in gebruik te stellen
De Pairot is zeer eenvoudig in bedrijf te nemen. In de online omgeving van Mijn xxter is het mogelijk om het KNX-project uit ETS te importeren. Uit dit KNX-project kunnen alle relevantie actoren worden overgenomen in een Pairot project en worden ingeladen op het Pairot apparaat. De configuratie van de unit wordt eenvoudig gedaan met de Pairot app. Het Pairot apparaat is beschikbaar als DIN-rail module van 4 TE breed en wordt in de woning aangesloten op het netwerk, de KNX-bus en op een 5-36 VDC voeding. Nadat het Pairot project op het apparaat is ingeladen kan het direct worden gekoppeld met HomeKit of Alexa en worden gebruikt.

Ondersteunde componenten
Welke componenten de Pairot ondersteunt, hangt af of u gebruik wilt maken van HomeKit, Alexa of Google Home. Zo worden onder andere schakelactoren, dimmers, jaloezieactoren, temperatuur, lichtintensiteit, scenes en thermostaten ondersteund. Klik hier voor de volledige lijst met beschikbare endpoints. In HomeKit kunt u aanwezigheids- en bewegingssensoren, net als schakelaars, via een automatisering inzetten om scènes of andere componenten aan te sturen. Op verzoek van Apple kunnen er maximaal 150 componenten worden gekoppeld aan één Pairot en mag de Pairot alleen in woningen worden toegepast.

Gebruik Pairot
De Pairot is gecertificeerd voor KNX, Apple Homekit, Amazon Alexa en Google Home. Hierdoor kunnen de 3 protocollen door elkaar gebruikt worden met spraakbesturing én om te bedienen en visualiseren via de bijbehorende apps (indien beschikbaar).
Voor Pairot wordt regelmatig een gratis firmware update beschikbaar gemaakt.

Technische specificaties:
• Formaat (lxbxh) 90x72x60mm
• Dinrail 4TE
• Gewicht: 100g
• Voeding: 5-36VDC (niet meegeleverd)
• Stroomverbruik: 1Watt (gem.)
• Koeling: passief

Toebehoren:
Installatiehandleiding
Gebruikershandleiding
• Configuratie app: Klik hier

Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer XP03A-NL
EAN code 8719689049010
Merk xxter
Protocol KNX
Productgroep XX1
Levering In voorraad
Informatie en downloads https://www.xxter.com/pairot/...