KNX Kopen - KNX Shop

Over KNX groothandel
KNX groothandel is leverancier van alle merken KNX componenten. Naast de bekende merken zoals ABB, Busch Jaeger, Gira, Berker, Jung, Hager, Merten en Schneider Electric leveren wij ook KNX artikelen van minder bekende merken. Deze merken bieden vaak zeer interessante KNX producten welke vaak niet leverbaar zijn van de bekende merken.
Wij zijn van mening dat door gebruik te maken van deze producten u beter in staat bent uw project compleet te maken of dat ze kunnen dienen als probleem oplosser.
Onze ervaring willen we graag met u delen. Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een specifiek component of oplossing maar kunt u het niet vinden in onze online KNX shop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u gratis over de mogelijkheden.

Want KNX koop je voordelig bij KNX groothandel. De grootste online KNX shop..

Waarom KNX?
In tegenstelling tot de vele andere verkrijgbare Domotica systemen is KNX geen fabrikant eigen systeem maar een gestandaardiseerd systeem. KNX wordt inmiddels geleverd door ruim 300 verschillende fabrikanten. Door te kiezen voor KNX bent u er dan ook zeker van dat u kiest voor een toekomstvast bussysteem. Daarnaast is het aanbod KNX componenten door de ondersteuning van dit grote aantal fabrikanten ook zeer divers en de keuze dus ruim.

KNX Shop
KNXgroothandel tracht om een zo divers mogelijk aanbod op haar website aan te bieden al is het gezien het grote aanbod onmogelijk om alles op de site te zetten. Overtuigd van KNX en de voordelen die KNX groothandel u kan bieden? Maak dan eenvoudig een account aan door op onderstaande knop te klikken. Na het aanmaken van uw account kunt u direct eenvoudig en voordelig bestellen.

Account aanmaken


Verkoop van alle merken KNX artikelen - Gratis verzending binnen Nederland & België - Gratis advies en offerte