Set Basalte BO.sensor + B&O remote van €669,- voor €399,-

€ 482,79 € 399,00
In voorraad
  • Gratis bezorging in Nederland en België
KNX programmeerservice

Beschikt u niet over de expertise om zelf uw KNX installatie te programmeren? We brengen u graag in contact met één van onze KNX professionals.

 
Hulp nodig?

Kunt u het niet vinden, wenst u advies over de juiste toepassing of bent u op zoek naar een alternatief product? Wij helpen u graag.

 
Gegevens

Complete set BO.sensor, B&O infrarood ontvanger met afstandsbediening

De set bestaat uit:
- Basalte BO.sensor 0770-01
- Bang & Olufsen IR kit 8089110
- Bang & Olufsen BeoRemote One BT Silk 8050251

De set is afkomstig uit onze showroom en verkeerd in nieuwstaat.
Wordt geleverd inclusief de originele verpakkingen.

De BO.sensor ontvangt signalen van de de B&O afstandsbediening op en zet deze om in KNX data waardoor het mogelijk is om middels de B&O afstandsbediening KNX functies uit te voeren. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om met de B&O afstandsbediening uw B&O installatie te bedienen.

De BO.sensor dient rechtstreeks op de KNX buskabel te worden aangesloten en eenvoudig via de eigen  ETS applicatie te worden geprogrammeerd.
De B&O afstandsbediening beschikt over een grafisch LCD display waar doorheen gescrold kan worden om de gewenste functies te selecteren. Zo is er ook een functie 'Licht' waaronder de diverse KNX functies kunnen worden ondergebracht en vervolgens met sneltoetsen kunnen worden bedient.

De BO.sensor kan stand alone dienst doen om KNX functies aan te sturen maar kan tevens worden ingezet i.c.m. de Basalte Core server en multiroom audio oplossing van Basalte. Op deze manier bedient u de B&O installatie, Basalte multiroomaudio en KNX functies met één afstandsbediening.Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer BO.SET
Protocol KNX
Merk Basalte
Levering In voorraad
KNX databank Op aanvraag
Fabrikant website https://www.basalte.be/